Online waarnemingen met Gre Kieft en Tony Schaft

In de eerste plaats hopen wij namens het bestuur dat het goed met jullie gaat in deze turbulente tijden . De planning was om in september weer te starten met onze spirituele avonden helaas hebben wij door het beruchte virus onze avonden wederom moeten cancelen.

Om toch ons spiritueel contact te waarborgen gaan we de avonden met online waarnemingen via Zoom doen. Zo zijn we toch met elkaar in contact en met de geestelijke wereld . Om te starten zijn er 2 avonden gepland en wel op 16 oktober met Gre Kieft , waarnemingen a.d.h.v. foto’s van overledenen en 13 november met Tony Schaft waarnemingen a.d.h.v. geboortedatum van een dierbare overledenen of van jezelf.

Alle leden zijn inmiddels geïnformeerd door middel van een mail over deze werkwijze , deelname is gratis en uitsluitend voor leden. Mocht er nog vragen zijn schroom niet om contact op te nemen met één van onze bestuursleden. Marcel Keehnen coördineert de online avonden .

Op deze wijze kunnen wij onze mooi vrijdagavonden voorlopig voortzetten en hopen uiteraard om elkaar spoedig weer te zien in de school.

Een lieve groet

Bestuur Harmonia Zaanstad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *