Online sessie met Tony Schaft, Shanna Rehbok, Frans Meulman, Kerstavond met Loes van Loon

Namens het bestuur delen wij mede dat er nieuwe online avonden gepland staan, alle leden kunnen meedoen die over een computer, laptop, tablet of smartphone beschikken en het programma Zoom hebben geïnstalleerd. Mocht het niet duidelijk zijn dan kan je meedoen aan de Zoom test avonden , en checken of het geluid en de camera goed werken om zo Zoom uit te proberen , Marcel Kheenen is bereikbaar voor verdere uitleg en vragen over Zoom.

Vrijdag 16 oktober was de eerste Zoom sessie met Gre Kieft die waarnemingen deed aan de hand van foto’s die de leden hadden ingestuurd. Wij weten uit ervaring dat spiritueel gezien gedachtes en krachten geen grenzen hebben en dat afstand niet uitmaakt. Dus hoe bijzonder was het dat Gre en haar team geestelijke helpers prachtige liefdevolle en gedegen informatie gaven voor de leden. En daarbij vond iedereen het leuk om elkaar weer te zien en spreken. Gezien dit succes gaan we de avonden via Zoom uitbreiden.

Vrijdag 6 november Zoom testavond, met elkaar Zoom verkennen en uitproberen.

Vrijdag 13 november, waarnemingen met Tonny Schaft, zij zal waarnemingen doen aan de hand van een geboortedatum , Graag doorgeven of het gaat om iemand die is overleden of in de stof is.

Vrijdag 27 november , waarnemingen met Shanna Rhebok, zij gaat waarnemingen doen aan de hand van nummers waarbij zij een Engelenkaart trekt, elke deelnemer krijgt van ons een eigen nummer via de mail.

Vrijdag 4 december, Zoom testavond, met elkaar Zoom verkennen en uitproberen

Vrijdag 11 december , Frans Meulman. Frans gaat de Tarotkaart leggen aan de hand van je geboortedatum

Vrijdag 18 december KERSTAVOND met Loes Van Loon, Kerstavond willen we toch niet zomaar voorbij laten gaan , Met een aangepast programma en een nu zelf te verzorgen hapje en drankje komen we bijeen voor de Harmonia Kerstavond. Naast de ziekendienst zal Patricia een kerstverhaal voorlezen. Loes van Loon zal waarnemingen doen aan de hand van foto’s van overledenen , stuur een foto mee met je aanmelding

Dinsdag 26 januari ontwikkelingsavonden door Marcel Kheenen . op 6 dinsdagavonden zal Marcel je begeleiden in het doen van waarnemingen en readings, datums : 26-1, 23-2, 23-3, 20-4, 11-5, 8-6 . Deelname gratis aanmelden via het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *